ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות »  דג סול בתנור

דג סול בתנור


מומלץ לאכול דגים פעמיים בשבוע, הם דלי שומן ועשירים בברזל. לפניכם דרך קלה להכנת פילה דג ללא עצמות כך שגם ילדים יכולים לאכול.

 

מצרכים:


1/2 שקית פילה סול קפוא – מופשר במקרר, לוודא שאין עצמות.
2 כפות רוטב פסטו
1 עגבניה חתוכה לחצאי עיגול דקים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 בצל חתוך לחצאי עיגול דקים
2 כפות שמן זית כתית מעולה
מעט מלח


אופן הכנה:


בתבנית פירקס בינונית מפזרים את הירקות ועליהם שמן זית ומלח.
בקערה מצפים את חתיכות הדג בפסטו, לאחר מכן מניחים על הירקות.
לאפות ב180 מעלות כ- 30 דקות עד שמשחים מעט.



ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -