ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות »  פשטדת ברוקולי

פשטדת ברוקולי


פשטדה עשירה בחלבון ( מוצרי חלב ) ודלה בפחמימות היות ומכילה מעט קמח בלבד, מתאימה לדיאטה דלת פחמימות וכן כשינוי מרענן לארוחת הערב. מבוססת על ברוקולי, ירק עשיר בסיבים תזונתיים התורמים לתהליך העיכול , וכן מהווה מקור מוביל לחומרים נוגדי סרטן, ויטמין K, וחומצה פולית.


חומרים:


תבנית אינגליש קייק
1 כף שמן קנולה
1 בצל קצוץ
500 גרם ברוקולי קפוא – מופשר
250 גרם קוטג' 5%
250 גרם גבינה לבנה 5%
50 גרם גבינה צהובה מגוררת ( אפשר 22% גלבוע )
2 כפות קמח
3 ביצים
מלח ופלפל
מחממים תנור ל 180 מעלות.

 

הכנה:


מטגנים בסיר רחב וגדול בצל בשמן קנולה, מוסיפים את פרחי הברוקולי ומטגנים 5 דקות, לאחר מכן מצננים, ולאחר מכן מוסיפים לסיר ( כדי לחסוך כלים...) את יתר החומרים, משמנים תבנית ויוצקים את התערובת לתבנית. אופים כ 40 דקות.



ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -