ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות »  אפונה וגזר

אפונה וגזר

 

תוספת ירק נהדרת, פשוטה להכנה. מתאימה לצדמנה בשרית המוגשת עם  פירה, אורז או פתיתים.

 

מצרכים:

חצי שקית אפונה קפואה

4 גזרים גדולים

בצל יבש

שמן קנולה

מלח או אבקת מרק עוף רכיבים טבעיים.

 

הכנה:

מחממים 2 כפות שמן קנולה בסיר בינוני.

מטגנים בצל קצוץ דק.

בינתיים, קולפים וחותכים את הגזרים לקוביות.

כשהבצל מוכן מוסיפים את הזגר ומטגנים כמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את האפונה הקפואה, מערבבים, מוסיפים חצי כוס מים רותחים.

מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה עד שהגזר והאפונה מתרככים.

בסוף מוסיפים כף שטוחה של אבקת מרק עוף או מעט מלח.

מערבבים ו - מוכן.

 



ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -