ראשי  
  מאמרים  
  תודות  
דיאטנית

מתכוני בריאות »  פשטדת קישואים

1 בצל קוצצים ומטגנים במעט שמן קנולה.

4 קישואים בינוניים, שוטפים, מגררים בפומפיה גסה, מוסיפים למחבת ומאדים יחד עם הבצל עד שמתרכך, תוך כדי ערבוב.

שופכים את הירק המאודה לקערה, ומוסיפים:

500 גרם גבינת סקי 5% שומן

3 ביצים

1 כף אבקת מרק בצל

2 כפות קמח

מתבלים במלח ופלפל שחור.

מערבבים יחד את החומרים, משטחים בתבנית בינונית משומנת .

אפשר לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת או פרמזן מגורר.

אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, עד שהפשטדה שחומה ותפוחה.

( אפשר בסוף להגביר את החום ל 200 מעלות להשחמה )



ירידה במשקל
ירידה במשקל
תזונה בריאה
תזונה לנשים בהריון
תזונה לאחר ניתוחי קיצור קיבה
הורדת שומנים בדם



© כל הזכויות שמורות :  מירב רבר - דיאטנית קלינית
סוכרת סוג 2הורדת כולסטרולמתכונים דיאטטייםלרדת במשקלדיאטנית קליניתתזונה נכונה
- בניית אתרי אינטרנט PureSimple -